Campus restaurant

A hatalmas üvegfelületekkel rendelkező Campus Étterem a Szolnoki Főiskola Campusában, a város legnagyobb zöldövezetében, a Tiszaligetben található. Az étterem egész évben nyitva áll mind a főiskola hallgatói és dolgozói, mind a nagyközönség részére egyaránt.

A modern, világos, letisztult megjelenésű étterem kiváló helyszínt biztosíthat esküvői rendezvények lebonyolítására 150 főig, de lehetőség van akár 300 fős esküvői vacsora rendezésére is, az épület aulájában. A Campus által körül ölelt, rendkívül hangulatos terasz még vonzóbbá teszi a helyszínt, ahol akár szabadtéri ceremónia megtartása is lehetséges. Az épület szomszédságában több mint 100 parkolóhely biztosított a hozzánk érkezők számára.

Készséggel állunk rendelkezésükre a kedves jegyespároknak az esküvői menü összeállításában, kiválasztásában, a terem elrendezésében, valamint egyéb színvonalas esküvői szolgáltatók ajánlásában. A rendezvények sikeréhez a modern környezeten felül, a szakképzett és udvarias személyzetünk is hozzájárul.

Elérhetőségeink:

Cím:

5000 Szolnok, Tiszaligeti sétány 14.

Telefon:

+36-20/358-2204  Balajthy Béla - ügyvezető

Szobafoglalás

Szolnok városa

Szolnok városának látnivalói.

Bővebben

Csomagajánlat

3 nap / 2 éjszaka a Liget Hotel***- ben

Érvényes: 2012.01.01.-2012.03.31. között időszakban

Bővebben

Facebook

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!